Διοίκηση & Εκπαιδευτές

Κεντιγκελένη Κυριακή

Η Κυριακή Κεντιγκελένη ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην ιατρική το 2007, οπότε και απόκτησε την άδεια άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος. Συνέχισε και ολοκλήρωσε την ειδίκευσή της στην Ψυχιατρική Παιδιών και Εφήβων. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Master of Science στην «Κοινωική Ψυχιατρική» στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης το 2015 και στο Master of Science στη «Διοίκηση Μονάδων Υγείας» στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο το 2017. Κατά τη διάρκεια της ειδίκευσής της ξεκίνησε την εκπαίδευσή της στην Προσωποκεντρική Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική και στο Παιδοκεντρικό Play Therapy στο Εργαστήρι Ψυχοκοινωνικών Μελετών στην Ελλάδα και σε αναγνωρισμένα κέντρα στις Η.Π.Α.

Είναι συνεργάτης του Εργαστηρίου Ψυχοκοινωνικών Μελετών και συμμετέχει ως διευκολύντρια σε  αυτόνομα βιωματικά σεμινάρια. Aσκεί Προσωποκεντρική Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική και Παιγνιοθεραπεία σε παιδιά, έφηβους και ενήλικες. Είναι υπεύθυνη του Τμήματος Έρευνας και Μελέτης του Εργαστηρίου Ψυχοκοινωνικών Μελετών καθώς τρέφει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το χώρο της έρευνας και διαθέτει σημαντικό ερευνητικό υπόβαθρο.

 

Τηλέφωνο: +30 6944 690 482

Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.