Διοίκηση & Εκπαιδευτές

Βογιατζή Λουίζα

  • Faculty: Play Therapy, EFT, Εποπτεία, Συμβουλευτική
  • Degrees: Σπουδές Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Αμβούργου στη Γερμανία με ειδίκευση των σπουδών μου στον τομέα της Ψυχοθεραπείας-Διαγνωστικής για παιδιά και νέους (Kinder-und Jugendpsychotherapie und Diagnostik) και στον τομέα Επικοινωνιακής Ψυχολογίας, Συμβουλευτικής και Εκπαιδευτικής Άσκησης (Kommunikationspsychologie, Beratung und Training) Μεταπτυχιακά σεμινάρια Ψυχοδράματος στο «Institut fur Psychodrama Ella Mae Sharon” της Κολωνίας Μεταπτυχιακές σπουδές στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική (Person-Centred Counselling) στο Κέντρο Εκπαίδευσης στην Προσωποκεντρική Προσέγγιση στην Αθήνα (υπαγόμενο στο University of Strathclyde της Γλασκώβης)

Σύντομο βιογραφικό

Η κα Λουίζα Βογιατζή είναι ψυχολόγος και πιστοποιημένη ψυχοθεραπεύτρια. Εργάζεται ατομικά με ενηλίκους, με ζευγάρια, εφήβους, παιδιά και τους γονείς τους. Τελείωσε τις σπουδές της στην Ψυχολογία (1989) στο Πανεπιστήμιο του Αμβούργου της Γερμανίας. Εκπαιδεύτηκε στο δεύτερο μέρος των σπουδών της στην παιδοκεντρική παιγνιοθεραπεία (Child Centered Play Therapy) και δούλεψε για 6 χρόνια ως θεραπεύτρια για παιδιά και εφήβους (Play Therapy) σε Ιδρύματα της Υπηρεσίας Νεότητας της Κάτω Σαξωνίας. Εκπαιδεύτηκε στο Ψυχόδραμα κατά Moreno στο Psychodrama Institut Ella Mae Sharon, στο Αμβούργο και την Κολωνία. Εκπαιδεύτηκε στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία στο Κέντρο Εκπαίδευσης στην Προσωποκεντρική Προσέγγιση στην Αθήνα, υπαγόμενο στο University of Strathclyde, Glaskow, από όπου έλαβε το Postgraduate Diploma in Person Centered Counseling. Συμμετείχε σε ψυχοεκπαιδευτικές Ομάδες Γονέων και Ομάδες παιδιών σε Δήμους και σχολεία σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Ψυχοθεραπείας. Εκπαιδεύτηκε στην Συγκινησιακά Εστιασμένη Θεραπεία Ζεύγους από το Greek EFT Network (σε συνεργασία με το Διεθνές Κέντρο Ποιότητας Συγκινησιακά Εστιασμένης Θεραπείας ICEEFT). Το 2015 έλαβε το Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Ψυχοθεραπείας ECP (European Certificate of Psychotherapy). Από το 2004 εργάζεται στο ιδιωτικό της γραφείο θεραπευτικά και συμβουλευτικά .

Στοιχεία Επικοινωνίας: Βουτσινά 77-79, Χολαργός, Τηλ 212 100 6953, Κιν. 6972500592

Ιστοσελίδα: www.psyhologos.gr Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Last modified onΠαρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 13:21

OFFICIAL NEWSLETTER ΤΟΥ Ε.Ψ.Μ.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας Δελτίο!
I agree with the Όροι και Προϋποθέσεις

Log in