Διοίκηση & Εκπαιδευτές

Δημητρακοπούλου Δήμητρα, Msc

  • Faculty: Συμβουλευτική, Διευκόλυνση
  • Degrees: Master of Science in Person-Centered Counselling, University of Strathclyde.
  • Δημητρακοπούλου Δήμητρα, Msc
    Παιδαγωγός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
    Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας -ΠροσωποκεντρικήΘεραπεύτρια
    Συνεργάτης του Ε.Ψ.Μ.

Σύντομο βιογραφικό

Η Δήμητρα Δημητρακοπούλου είναι εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης από το 2007 και έχει υπηρετήσει σε δημόσια και μειονοτικά σχολεία του Ν. Ροδόπης, Ν. Έβρου και Ν. Ηρακλείου Κρήτης.

Είναι εκπαιδευμένη  Σύμβουλος ψυχικής υγείας Προσωποκεντρικής Προσέγγισης και Προσωποκεντρική  θεραπεύτρια, συνεργάτης του ΕΨΜ από το 2009. Συμμετέχει σε εκπαιδευτικά προγράμματα του ΕΨΜ ως διευκολύντρια σε εκπαιδευτικές ομάδες όπως επίσης στα πλαίσια του Κέντρου Προσωποκεντρικής Συμβουλευτικής και παιδοκεντρικής παιγνιοθεραπείας του ΕΨΜ απασχολείται ως διευκολύντρια και θεραπεύτρια σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο, τόσο με παιδιά όσο και με ενήλικες. Είναι μέλος του κέντρου έρευνας και μελέτης προβολικών τεχνικών του ΕΨΜ στα πλαίσια του οποίου δραστηριοποιείται σε πλήθος ερευνών σχετικών με την ποιοτική μελέτη του ανθρώπινου Προσώπου.

Έχει διεξάγει ποιοτική έρευνα, σε επίπεδο M.Sc., με τίτλο: Αντίληψη των επιδράσεων της Προσωποκεντρικής Εκπαίδευσης, στην έννοια του εαυτού (self-concept) των εκπαιδευτικών: Μία ερμηνευτική φαινομενολογική ανάλυση.

Last modified onΣάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017 19:50

OFFICIAL NEWSLETTER ΤΟΥ Ε.Ψ.Μ.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας Δελτίο!
I agree with the Όροι και Προϋποθέσεις

Log in