Διοίκηση & Εκπαιδευτές

Γεωργακοπούλου Παναγιώτα, Pgd

  • Faculty: Trainee fasilitator
  • Degrees: Pg.D. in Person Centered Counseling.
  • Γεωργακοπούλου Παναγιώτα, Pgd
    Ψυχολόγος -Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
    ΠροσωποκεντρικήΘεραπεύτρια,
    Συνεργάτης του Ε.Ψ.Μ.

Σύντομο βιογραφικό

Η Νάγια Γεωργακοπούλου είναι ψυχολόγος. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θες/νίκης, όπου και ολοκλήρωσε το πτυχίο της στο Τμήμα Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής το 2009. Η πτυχιακή της εργασία είχε ως θέμα: «Εκτρώσεις και Πένθος» και διεκπεραίωσε την πρακτική της άσκηση στο ΄Δ τμήμα οξέων στο ψυχιατρικό Νοσοκομείο Σταυρούπολης.

Από το 2009 ήρθε σε επαφή με την Συμβουλευτική και την Προσωποκεντρική Προσέγγιση στο Εργαστήρι Ψυχοκοινωνικών Μελετών Αλεξανδρούπολης. Είναι εκπαιδευμένη Σύμβουλος ψυχικής υγείαςΠροσωποκεντρικήςΠροσέγγισης καιΠροσωποκεντρική  θεραπεύτρια, έχοντας ολοκληρώσει το βιωματικό πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική στο ICPS, όπου και απέκτησε Pg.D. inPersonCenteredCounseling.

Είναι συνεργάτης του ΕΨΜ από το 2012, συμμετέχονταςσε εκπαιδευτικά προγράμματα ωςδιευκολύντριασε εκπαιδευτικές ομάδες στην προσωποκεντρική συμβουλευτική..  Εχεί εργαστεί εθελοντικά σε διάφορες δομές ψυχικής υγείας στην Αθήνα, την Θες/νίκη και την Αλεξανδρούπολη. Από το 2013 διατηρεί το προσωπικό της γραφείο στην Αλεξανδρούπολη ως ψυχολόγος – προσωποκεντρική θεραπεύτρια ενηλίκων, ζευγαριών και γονέων.

Last modified onΣάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017 20:18

OFFICIAL NEWSLETTER ΤΟΥ Ε.Ψ.Μ.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας Δελτίο!
I agree with the Όροι και Προϋποθέσεις

Log in