Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 981

Events List 1

29-30/9/ 2023 "Ψυχική Υγεία και Σώμα: Ο Χορός της Ζήλιας και της Ντροπής μέσα από την Προσωποκεντρική Προσέγγιση του Carl Rogers"

Event Details:

  • Date: -   -
  • Venue: Greece, Alexandroupolis-Kiou 2
  • Register
 
 

29-30/9/ 2023

"Ψυχική Υγεία και Σώμα:

Ο Χορός της Ζήλιας και της Ντροπής μέσα από την Προσωποκεντρική Προσέγγιση του Carl Rogers"

Περίληψη:

"Ανακαλύψτε τον συναρπαστικό χορό της ζήλιας και της ντροπής μέσα από το πρίσμα της Προσωποκεντρικής Προσέγγισης του Carl Rogers. Με αυτήν την προσέγγιση, εξερευνούμε πώς οι σωματικές εκφάνσεις αντικατοπτρίζουν τα συναισθήματα, δημιουργώντας έναν χορό εσωτερικής αυθεντικότητας. Επιστρατεύοντας την ανοιχτή ανάλυση και την αυτο-αποδοχή, ανακαλύπτουμε τον δρόμο προς την εναρμόνιση της ψυχικής υγείας με το σώμα, δημιουργώντας έναν χώρο αυτογνωσίας και ευεξίας."
 
Περισσότερα:
 
Η Προσωποκεντρική Προσέγγιση του Carl Rogers φωτίζει τον πολύπλοκο χορό μεταξύ ψυχικής υγείας, σωματικών αντιδράσεων και συναισθημάτων. Σε αυτόν τον χορό, η αυθεντική έκφραση των συναισθημάτων μας αποκτά νέα διάσταση, αντανακλώντας την σύνθεση της ανθρώπινης εμπειρίας.
Σύμφωνα με την προσέγγιση αυτή, ο χορός της ζήλιας και της ντροπής μπορεί να εκφραστεί μέσα από σωματικές εκφάνσεις. Οι συναισθηματικές καταστάσεις εκδηλώνονται μέσα από τη σωματική μας γλώσσα, τον ρυθμό της αναπνοής μας, ακόμα και τη θέση του σώματός μας. Είναι σαν να χορεύουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας με έναν εντυπωσιακό, αλλά και αποκαλυπτικό τρόπο. Στον χορό αυτό, η προσωποκεντρική προσέγγιση μας παρέχει το πλαίσιο για να ανακαλύψουμε τις βαθύτερες ρίζες αυτών των συναισθημάτων και να τα αντιμετωπίσουμε με ανοιχτό μυαλό και ανοιχτή καρδιά. Καθώς ακολουθούμε αυτόν τον χορό, ανακαλύπτουμε πώς οι σωματικές αντιδράσεις σχετίζονται με τα συναισθήματά μας και πώς αυτή η συνέχεια αλληλεπίδρασης μπορεί να επηρεάσει την ψυχική μας υγεία. Μέσα από το πλαίσιο της Προσωποκεντρικής Προσέγγισης, ο χορός της ζήλιας και της ντροπής μεταμορφώνεται σε μια δυναμική διαδικασία αυτο-ανακάλυψης και αυτο-αποδοχής. Καλωσορίζουμε την ευκαιρία να συνδεθούμε βαθύτερα με τον εαυτό μας, να εξερευνήσουμε τις σωματικές εκφάνσεις των συναισθημάτων μας και να κατανοήσουμε τον ρόλο τους στην ψυχική μας υγεία.
 
ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ?
 
Σε αυτήν την Ανοιχτή Διημερίδα θα έχεις τη δυνατότητα:
 
  • - Να έρθεις σε επαφή με τη θεματική " Ψυχική Υγεία και Σώμα" μέσα από βιωματικά εργαστήρια & διαδικασίες,
  • - Να δεις τη δική σου σχέση με τη Συμβουλευτική και την Ψυχική Υγεία,
  • - Να μάθεις για το Πρόγραμμα Σπουδών στην "Προσωποκεντρική Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία",
  • - Να γνωρίσεις το Εργαστήρι Ψυχοκοινωνικών Μελέτων με τα διάφορα Τμήματά του και συνεργάτες.
 
-- ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: https://forms.gle/SS5qjYwCMw9P1LE2A

ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Log in