Νέα-Εκδηλώσεις

16-17 Play Therapy εντατικό διήμερο Σεμινάριο

Event Details:

 • Date: -   -
 • Venue: Greece, - online
 • Register

16-17 Play Therapy εντατικό διήμερο Online Σεμινάριο

με θέμα:

Ανακαλύπτοντας την Παιδοκεντρική Παιγνιοθεραπεία:

Η Χαρά και η Ανάπτυξη στη Ζωή των Παιδιών μέσα από τη Μαγεία του Παιχνιδιού.

Η Παιδοκεντρική Παιγνιοθεραπεία είναι μια προσέγγιση στην ανάπτυξη και την ευημερία των παιδιών που θεωρεί το παιχνίδι ως έναν από τους πιο ισχυρούς και αποτελεσματικούς τρόπους να ενισχύσει τις δεξιότητες τους, τη χαρά τους και την αυτοπεποίθησή τους. Σε αυτήν την προσέγγιση, το παιδί θεωρείται ως το κέντρο της θεραπείας, και το παιχνίδι ως το μέσο με το οποίο εξερευνά τον κόσμο, εκφράζει τα συναισθήματά του και αναπτύσσεται.

Το παιχνίδι δεν είναι απλά ένας τρόπος ψυχαγωγίας για τα παιδιά, αλλά ένας τρόπος να μάθουν για τον εαυτό τους και τον κόσμο γύρω τους. Μέσα από το παιχνίδι, τα παιδιά αναπτύσσουν δεξιότητες όπως η επικοινωνία, η κοινωνική δεξιότητα, η επίλυση προβλημάτων και η δημιουργικότητα. Επίσης, το παιχνίδι τους δίνει την ευκαιρία να εκφράσουν τα συναισθήματά τους και να ανακαλύψουν πώς να αντιμετωπίσουν δυσκολίες και προκλήσεις.

Η παιδοκεντρική παιγνιοθεραπεία δεν αφορά μόνο τη θεραπεία των προβλημάτων, αλλά και την προαγωγή της θετικής ανάπτυξης και της ευημερίας των παιδιών. Τα παιδιά ανακαλύπτουν τη χαρά της μάθησης μέσα από το παιχνίδι, αναπτύσσουν την αυτοπεποίθησή τους και μαθαίνουν να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της ζωής με θάρρος και αυτοπεποίθηση.

Το παιχνίδι είναι η μαγική γέφυρα που συνδέει την παιδική φαντασία με τον πραγματικό κόσμο. Μέσα από το παιχνίδι, τα παιδιά μπορούν να ανακαλύψουν τον εαυτό τους, να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να βιώσουν τη χαρά της ανάπτυξης. Είναι μια μορφή τέχνης και επιστήμης που συνδυάζει τη μαγεία του παιχνιδιού με την ανάπτυξη των παιδιών, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ανθίσουν και να ευδαιμονούν στη ζωή τους.

Η παιδοκεντρική παιγνιοθεραπεία αντιπροσωπεύει μια σύγχρονη προσέγγιση στην αντιμετώπιση προβλημάτων παιδικής ανάπτυξης και ευεξίας. Βασισμένη στην πεποίθηση ότι το παιχνίδι είναι η φυσική γλώσσα των παιδιών και ο καθρέφτης του κόσμου τους, η παιδοκεντρική παιγνιοθεραπεία παρέχει ένα ασφαλές και αποδεκτικό περιβάλλον, ώστε τα παιδιά να εκφράσουν τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις ανησυχίες τους.

"Σκοπός του σεμιναρίου είναι να παρουσιάσει τα βασικά στοιχεία της παιδοκεντρικής παιγνιοθεραπείας μέσα από πρακτικά παραδείγματα, εμπλέκοντας τους συμμετέχοντες σε εργαστήρια που προωθούν την κατανόηση και την εφαρμογή των αρχών αυτής της προσέγγισης."

Σε αυτό το σεμινάριο, θα ανακαλύψουμε τα βασικά στοιχεία της παιδοκεντρικής παιγνιοθεραπείας μέσα από πρακτικά παραδείγματα και εργαστήρια που ενθαρρύνουν την ενεργό συμμετοχή και τη δημιουργικότητα.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ενδιαφέρον και διασκεδαστικό περιβάλλον, που θα ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν τον τρόπο με τον οποίο το παιχνίδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη και τη θεραπεία παιδιών.

Αυτό το σεμινάριο στοχεύει στο να προσφέρει μια πλήρη εισαγωγή στον κόσμο της παιδοκεντρικής παιγνιοθεραπείας και να εμπνεύσει τους συμμετέχοντες να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στον τομέα αυτόν, διευκολύνοντας την ανάπτυξη και την ευεξία των παιδιών με τα οποία δουλεύουν.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες με τις βασικές αρχές της παιδοκεντρικής παιγνιοθεραπείας και να τους εξοπλίσει με πρακτικά εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιήσουν στην εργασία τους με παιδιά.  

Θα εξετάσουμε θέματα όπως:

 • Εισαγωγή στην Παιδοκεντρική Παιγνιοθεραπεία: Ορισμός και βασικές αρχές.
 • Η σημασία του παιχνιδιού στην ανάπτυξη του παιδιού.
 • Βασικές αρχές της παιδοκεντρικής παιγνιοθεραπείας.
 • Παιχνίδια και υλικά στην παιδοκεντρική παιγνιοθεραπεία.
 • Τεχνικές και πρακτικές παιγνιοθεραπείας.
 • Προσέγγιση διαφόρων ηλικιών και διαφορετικών αναγκών.

Ελάτε μαζί μας σε αυτό το σεμινάριο για να ανακαλύψουμε την μαγεία του παιχνιδιού και πώς μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε για την ευημερία των παιδιών μας.

 

Κόστος: 100€,
Κόστος: 50€ με Έγκαιρη προπληρωμένη εγγραφή έως 1/12/23

 

Κάνε Αίτηση Εδώ!

Πληροφορίες / Εγγραφές:

τηλ.:25510-83782

κινητό: 6938 968474

E-mail: epsyme@epsyme.com

Website: www.epsyme.com

 

Read more...

5-11 /2 /2023 Play Therapy Week 23'

Event Details:

 • Date:5 -    -
 • Venue: Greece, Alexandroupoli,
 • Register

Παγκόσμια Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για την
Play Therapy

Picture
 
Picture
 
Η Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για την Play Therapy, γνωστή και ως Play Therapy Week, πλησιάζει! 
​Φέτος η Ε.Α.Π.Π.Π.Π.Ν-Α.Ε. σε συνεργασία με τη Διεθνή Κοινοπραξία Ενώσεων για την Play therapy (IC-PTA) ετοιμάζεται να αναδείξει τη θεραπευτική αξία που μπορεί να έχει το παιχνίδι σε παιδιά, εφήβους, ενήλικες και ομάδες ανθρώπων!

*Μάθε Περισσότερα για την IC-PTA εδώ: ​https://www.ic-pta.com/
Picture
 

Στις 5 με 11 Φεβρουαρίου 2023, φορείς ψυχικής υγείας και επαγγελματίες από όλον τον κόσμο θα συμβάλλουν στην περαιτέρω γνωστοποίηση αυτής της μοναδικής θεραπευτικής παρέμβασης για παιδιά, της Play therapy.
Έτσι και όλοι εμείς στην «ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΑΙΓΝΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ» (Ε.Α.Π.Π.Π.Π.ΝΑ.Ε.) με τον διακριτικό τίτλο «Πρόσωπον Γίγνεσθαι», θα πραγματοποιήσουμε στο πλαίσιο της Play Therapy Week εκδηλώσεις και ενημερωτικές δράσεις, αναδεικνύοντας και γνωστοποιώντας για 4η συνεχόμενη χρονιά την θεραπευτική αξία του παιχνιδιού!

Ας γιορτάσουμε λοιπόν, όλοι μαζί τη φετινή εβδομάδα αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση για την Play Therapy με τον πιο ταιριαστό τρόπο, παίζοντας!  

 
 
* Δείτε το σύντομο ντοκιμαντέρ που έχουμε ετοιμάσει για την Play Therapy... "While Playing"!

 

 
Read more...

26-29 / 11/ 21 Τετραήμερο Παρουσίασης Πρότασης για τη Διπλωματική 3ου ΚΥΚΛΟΥ Εκπαίδευσης στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία, (Εξειδίκευση στην CCPT & FCT)

Event Details:

 • Date: -   -
 • Venue: Greece, Alexandroupolis-Kiou 2
 • Register
 

26-29 / 11/ 21 Τετραήμερο Παρουσίασης Πρότασης για τη Διπλωματική 3ου ΚΥΚΛΟΥ Εκπαίδευσης στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία, (Εξειδίκευση στην CCPT & FCT)

Σε ποιους απευθύνεται:

Στον 3ο κύκλο μπορούν να συμμετάσχουν Σύμβουλοι που έχουν ολοκληρώσει τον 2ο κύκλο και τους έχει απονεμηθεί το Professional Certificate in Person-centred Counselling και θα ήθελαν να αποκτήσουν πλήρη και ολοκληρωμένη εκπαίδευση στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία και να εξειδικευτούν στην CCPT και την Προσωποκεντρική οικογενειακή θεραπεία. Μπορούν να γίνουν δεκτοί και επαγγελματίες εκπαιδευμένοι σύμβουλοι / ψυχοθεραπευτές / επαγγελματίες ψυχολόγοι / ψυχίατροι / παιδοψυχίατροι με κλινική εμπειρία  σε περιορισμένο αριθμό, ανάλογα με τις προηγούμενες γνώσεις και εμπειρία, κατά την κρίση του ακαδημαϊκού συμβουλίου. Σε κάθε περίπτωση, απαιτείται προσωπική και ακαδημαϊκή ωριμότητα.

 

Στόχοι και περιεχόμενο

 

Στόχος είναι να διερευνήσουμε και να βιώσουμε τη θεραπευτική δύναμη του παιχνιδιού, να έρθουμε σε επαφή με το δημιουργικό μας εαυτό και να ενσωματώσουμε μη παρεμβατικές μεθόδους της παιγνιοθεραπείας τόσο στην επαγγελματική όσο και στην καθημερινή μας ζωή.

Στον 3ο κύκλο της εκπαίδευσης (260 ώρες) οι σπουδαστές αποκτούν ολοκληρωμένη γνώση και επαγγελματική ικανότητα στην συμβουλευτική, αλλά και εξειδικεύονται στην παιδοκεντρική παιγνιοθεραπεία και την προσωποκεντρική οικογενειακή θεραπεία. Συνεχίζουν την κλινική πρακτική με παιδιά και οικογένειες και συμμετέχουν υποχρεωτικά σε ομάδες εποπτείας, ενώ συνεργάζονται και με εξωτερικό επόπτη σε ατομική βάση. Ο 3ος κύκλος της εκπαίδευσης λοιπόν, στοχεύει ο εκπαιδευόμενος να αναπτύξει την ταυτότητά του μέσα στο επάγγελμα που διάλεξε, όπως π.χ. Πώς κατανοεί το επάγγελμα του παιδοκεντρικού παιγνιοθεραπευτή & προσωποκερντρικού οικογενειακού θεραπευτή; Τη θέση του για διαφορετικούς πληθυσμούς πελατών σε διαφορετικούς θεσμούς, την κατανόηση και αφομοίωση των όρων της δεοντολογίας.

Ο τρόπος εκπαίδευσης περιλαμβάνει συζητήσεις, εργαστήρια, επανατροφοδότηση και εποπτεία, και audio tapes, µικρές οµάδες, οµάδες συνάντησης, εργαστήρια θεραπευτικών αποκρίσεων, εργαστήρια ενσυναίσθησης, εργαστήρια play therapy, εργαστήρια οικογενειακής θεραπείας, εργαστήρια εποπτείας, role playing, συζητήσεις περιπτώσεων και διαλέξεις. Η αξιολόγηση όλων των ενοτήτων γίνεται µέσω γραπτών εργασιών που παραδίδονται κατά τη διάρκεια του προγράμματος. 

 

 Έναρξη: 19-20 Δεκεμβρίου 2020

 

Διάρθρωση του 3ου κύκλου

Περιλαμβάνονται 8 Σαββατοκύριακα των 16 ωρών, 1 εντατικό τετραήμερο των 30 ωρών, από Παρασκευή έως Δευτέρα, 1 εντατικό αυτόνομο Σαββατοκύριακο των 16 ωρών και 1 εντατικό πενθήμερο 36 ωρών και 1 εντατικό εξαήμερο ανοιχτής ομάδας συνάντησης 50 ωρών. Στα 4 εντατικά, οι εκπαιδευτές και οι εκπαιδευόμενοι διαμένουν με δικά τους έξοδα, στον ίδιο χώρο, καθ’ όλη τη διάρκεια των Συναντήσεων. Συνολικά η διάρκεια των συναντήσεων της εκπαιδευτικής ομάδας του 3ου κύκλου αντιστοιχεί σε 260 εκπαιδευτικές ώρες. Αυτές μοιράζονται σε 80 ώρες περίπου θεωρία, 90 ώρες περίπου βιωματική ομάδα και 90 ώρες εργαστήρια. Η ακριβής κατανομή των ωρών καθορίζεται ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας.

Ειδικό μειωμένο κόστος για φοιτητές, ανέργους & εκπαιδευόμενους με μετακίνηση άνω των 200 χιλιομέτρων!

 

 

 

Οι Αιτήσεις εγγραφών έχουν ξεκινήσει!

Περιορισμένος Αριθμός Θέσεων

Περισσότερες Πληροφορίες για: Εξειδίκευση στην CCPT & FCT

Φόρμα

Ενδιαφέροντος

www.epsyme.com

*Παρακαλούμε συμπληρώστε αναλυτικά το λόγο για τον οποίο κάνετε "αίτηση " . Όσο πιο αναλυτική είναι η περιγραφή σας τόσο πιο πολύ θα μας βοηθήσετε να σας δώσουμε την απάντηση που θέλετε.

Read more...

Νέο Πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης!: Σωματικός Εαυτός, Διατροφή, Σεξουαλικότητα, Ψυχοπαθολογία, Ψυχοσωματική

Event Details:

 • Date: -   -
 • Venue: Greece, Alexandroupolis-Kiou 2
 • Register
 
περί ψυχής και άλλων δαιμονίων 

"Σωματικός Εαυτός, Διατροφή, Σεξουαλικότητα, Ψυχοπαθολογία, Ψυχοσωματική"

Νέο Πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης! 

 

Το Νέο αυτό Πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης αποτελεί ένα εκπαιδευτικό και βιωματικό σεμινάριο, που θα μας επιτρέψει να έρθουμε σε επαφή και να διερευνήσουμε σε βάθος τον Σωματικό μας Εαυτό, την σχέση μας με την Διατροφή, την Σεξουαλικότητα, την Ψυχοπαθολογία και την Ψυχοσωματική και πως όλα αυτά σχετίζονται με τη συνολική ανάπτυξη & διαφοροποίηση του Εαυτού, που είναι και το μοναδικό εργαλείο σχέσης στην Προσωποκεντρική Προσέγγιση.

. Σύμφωνα με τον Carl Rogers άλλωστε η PCA αποτελεί έναν τρόπο ζωής, έναν τρόπο ύπαρξης, παρά μια μέθοδο ή τεχνική θεραπείας απλά. Έτσι, πρόκειται να διερευνήσουμε στα πλαίσια της Προσωποκεντρικής Συμβουλευτικής, τη δυνατότητα αλλαγής και μετακίνησης του ορισμού της ζωής από την προτεραιότητα του «πράττειν» στην προτεραιότητα του «είναι» και του «υπάρχειν». Θα έχουμε την ευκαιρία λοιπόν να συναντηθούμε στον φιλόξενο χώρο του Εργαστηρίου Ψυχοκοινωνικών Μελετών όπου η θεραπεία, η έρευνα και η εκπαίδευση βρίσκουν κοινό τόπο πραγμάτωσης στα πλαίσια της Προσωποκεντρικής Συμβουλευτικής & όπου ο άνθρωπος πραγματώνεται ψυχοσωματικά ως Πρόσωπο.

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ: Στα μέλη & τους φίλους της ΕΑΠΠΠΠΝΑΕ και του Ε.Ψ.Μ.. Σε φοιτητές ή αποφοίτους ψυχολογίας & παιδαγωγικών τμημάτων με εκπαίδευση στην Προσωποκεντρική Προσέγγιση. Σε επαγγελματίες υγείας και αρωγής με εκπαίδευση στην Προσωποκεντρική Προσέγγιση(γιατρούς, νοσηλευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, κληρικούς, συμβούλους, παιδαγωγούς, κτλ.)  & ανοιχτή για όλους τους εκπαιδευτικούς κύκλους του Ε.Ψ.Μ.

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: 18-19/12/2021, 29-30/01/2022, 12-13/03/2022, 14-15/05/2022, 15-17/07/2022(τριήμερο)

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 16 ώρες +4 Παράλληλες εκδηλώσεις(τα Σαββατοκύριακα) 30 ώρες το τελικό τριήμερο στη Σαμοθράκη.

ΚΟΣΤΟΣ: Συνολικό κόστος 500€ 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ, ΕΑΠΠΠΠΝΑΕ “Πρόσωπον Γίγνεσθαι”

 

ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ!

Φόρμα

Ενδιαφέροντος

www.epsyme.com

*Παρακαλούμε συμπληρώστε αναλυτικά το λόγο για τον οποίο κάνετε "αίτηση " . Όσο πιο αναλυτική είναι η περιγραφή σας τόσο πιο πολύ θα μας βοηθήσετε να σας δώσουμε την απάντηση που θέλετε.

Read more...

Μένουμε στο Πλευρό σου!

Event Details:

 • Date: -   -
 • Venue: Greece,
 • Register

 

Μένουμε στο πλευρό σου 

Στον καιρό της πρωτόγνωρης αυτής Πανδημίας του COVID-19, αλλά και της εσωτερικής ψυχικής πανδημίας, την οποία μπορεί να βιώνει ο καθένας, η "Πρόσωπον Γίγνεσθαι" (επίσημο ακρωνύμιο Ε.Α.Π.Π.Π.Π.ΝΑ.Ε.) δημιούργησε το Πρόγραμμα Παροχής Συμβουλευτικής Υποστήριξης "Μένουμε στο Πλευρό σου".

 
Μέσω του προγράμματος τα Μέλη της Εταιρείας θα παρέχουν Δωρεάν για 3 μήνες Παροχή Συμβουλευτικής  Υποστήριξης στους συνανθρώπους μας μέσω:  
 • Tου Τηλεφώνου.

*Το Πρόγραμμα είναι σύμφωνο με τον Κανονισμό Προστασία Προσωπικών Δεδομένων GDPR
Picture
 
Picture
 
Για να συμμετέχετε στο Πρόγραμμα χρειάζεται να αιτηθείτε στη φόρμα , εφόσον έχετε διαβάσει τους Όρους Δεοντολογίας του Προγράμματος.
 
Περαιτέρω για την όλη διαδικασία μπορείτε να βρείτε εδώ -->
 
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΡΑΣΗΣ
 
Θέματα_Δεοντολογίας.pdf
Download File

 
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε άτομα από κάθε ηλικία, όπου και αν βρίσκονται.
*Σε περίπτωση Ανηλίκων την Αίτηση χρειάζεται να τη συμπληρώσουν οι γονείς, όπως αναγράφεται στους Όρους Δεοντολογίας.
 
Read more...

covid 19 & ψυχική πανδημία;

Event Details:

 • Date: -   -
 • Venue: Greece,
 • Register

Εργαστήρι Ψυχοκοινωνικών Μελετών ΕΨΜ 

Πρότυπο Κέντρο Βιωματικής Εκπαίδευσης, Έρευνας, Συμβουλευτικής & Παιγνιοθεραπείας

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1

banner 2

 

covid 19 & ψυχική πανδημία;

Μέσα σε αυτές τις μέρες κρίσης που βιώνουμε οι συμβούλοι, ψυχοθεραπευτές και εργαζόμενοι στον τομέα της ψυχικής υγείας, εκπαιδευόμενοι και εθελοντές είμαστε εδώ για να ακούσουμε και να διευκολύνουμε τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Οι μέρες αυτές ανακινούν φόβους και σύγχυση. Η αίσθηση της αβεβαιότητας είναι έντονη μιας και δεν μπορούμε να προβλέψουμε το πώς θα πάνε τα πράγματα και έτσι για πολλούς από μας το στρες πανικού είναι μια άμεση αλλά και καταστροφική συνέπεια.

Οι συνέπειες του στρες πανικού που ευδοκιμεί κάτω από αυτές τις συνθήκες έντονου φόβου και αβεβαιότητας μπορούν επίσης να κοστίσουν ζωές καθώς και να πυροδοτήσουν την έναρξη ψυχικών διαταραχών. Μέσα από την αβεβαιότητα όμως, μπορεί να ξεπηδήσει κάτι σταθερό και ουσιαστικό ακόμη και όταν τα πράγματα μοιάζουν, στους άλλους και σε εμάς τους ίδιους, να καταρρέουν. Ακόμα και αν το αίτημα φαίνεται πολύ βαρύ, ακόμα και αν το άγχος και ο φόβος που καλούμαστε να "σηκώσουμε" είναι πρωτόγνωρος, η κρίση αυτή να έχει και τη δυνατότητα να αποτελέσει πυροδότηση ενός διαφορετικού τρόπου σχέσης.

Η Προσωποκεντρική Προσέγγιση έχει τη δυνατότητα να αποτελέσει μέσα από τη διαφορετική σχέση και τις διευκολυντικές θεραπευτικές συνθήκες, μια επανορθωτική εμπειρία οικογένειας. Αυτή είναι η στιγμή που απαιτεί να επιστρατεύσουμε όλη τη δύναμη και τις ικανότητές μας ώστε να συμβάλουμε όλοι στην ευημερία και την ασφάλεια του συνόλου της κοινότητας. Αυτές τις μέρες κρίσης η συμβουλευτική και η ψυχοθεραπεία καθίσταται πιο απαραίτητη και ανεκτίμητη από ποτέ. Οι σύμβουλοι και οι ψυχοθεραπευτές αποτελούν τη συναισθηματική ραχοκοκαλιά της κοινωνίας, αν και συχνά παραγνωρισμένοι, είναι εκεί για να υποστηρίξουν, να διευκολύνουν, να ενισχύσουν, να κατευνάσουν, να αγκαλιάσουν μέσω μιας υποστηρικτικής, φροντιστικής, ζεστής, θεραπευτικής σχέσης, πιο απαραίτητη από ποτέ.


Εργαστήρι Ψυχοκοινωνικών Μελετών ΕΨΜ 

Πρότυπο Κέντρο Βιωματικής Εκπαίδευσης, Έρευνας, Συμβουλευτικής & Παιγνιοθεραπείας

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Log in