ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Εμπειρίες - Μαρτυρίες - το Παιδί μέσα μας

"Εμείς, τα Παιδιά & το Παιδί μέσα μας" 25 - 26 / 5 / 2008

1.

"ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΙΩΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΝΕΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.

ΕΠΙΣΗΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ"

2.

"ΝΙΩΘΩ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΗ.

ΕΧΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΦΟΥ ΕΙΔΗ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ."
3.
"ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΤΑ ΟΣΑ ΕΖΗΣΑ ΕΔΩ.
ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΓΓΙΞΑΝ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΩ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝ ΛΙΓΟ ΚΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΗΜΟΥΝΑ ΒΥΘΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΧΝΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΟΣΙΩΘΩ ΣΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΜΕΝΩ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΩ ΤΟ ΠΑΡΟΝ."4.
"ΕΧΩ ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΡΑΓΕ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ."
5.
"ΝΙΩΘΩ ΦΟΒΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΥΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ. ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΩ. ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΩ."

Log in