Διοίκηση & Εκπαιδευτές

Βαγγέλης Βελέτσος, PgD

Ο Βαγγέλης Βελέτσος είναι Προσωποκεντρικός Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Σύμβουλος Εξαρτήσεων και Συνεξάρτησης και Σύμβουλος Ζεύγους EFT. Σπούδασε οικονομικά και ξεκίνησε την καριέρα του στην οικογενειακή επιχείρηση Αλέξανδρος Μπάλτας Α.Ε. (ψυγεία, αποθήκευση τροφίμων), όπου εργάστηκε ως διευθύνων σύμβουλος για 19 χρόνια. Παράλληλα συμμετείχε σε διαδικασίες ατομικής του θεραπείας και σε ομάδες προσωπικής ανάπτυξης κλπ, αναπτύσοντας μεγάλο ενδιαφέρον για την συμβουλευτική και την ψυχοθεραπεία και απ΄το 2003-2006 εκπαιδεύτηκε ως Προσωποκεντρικός Σύμβουλος στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του ΚΕΠΠ (μετέπειτα ICPS). Αργότερα εκπαιδεύτηκε στη Συμβουλευτική Εξαρτήσεων σε ένα πρόγραμμα του Πανεπιστημίου της California, San Diego και του ΚΕΘΕΑ. Ακολούθησε η εκπαίδευσή του στην Συγκινησιακά Εστιασμένη Θεραπεία Ζεύγους (EFT). Συμμετείχε επίσης σε πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων, όπως μουσικοθεραπείας, απώλειας και πένθους, οικογενειακής θεραπείας και σε πολλά άλλα.

Εργάστηκε επί σειρά ετών σε Θεραπευτικές Κοινότητες Απεξάρτησης από ουσίες και αλκοόλ καθώς και σε Ανοιχτά Προγράμματα, ως Θεραπευτής εξαρτημένων σε ομάδες και σε ατομικές συνεδρίες. Διευκόλυνε ομάδες γονέων και συγγενών εξαρτημένων. Συνεργάστηκε επίσης με ΙΕΚ, όπου παρείχε συμβουλευτικές υπηρεσίες σε σπουδαστές και καθηγητές. Από το 2006 διατηρεί το δικό του γραφείο όπου παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε άτομα, ομάδες, ζευγάρια και οικογένειες. Η δεύτερη μεγάλη του αγάπη είναι η μουσική και η σύνθεση, τις οποίες υπηρετεί παράλληλα με την συμβουλευτική.

Διεύθυνση: Λεωφόρος Νίκης 47, Θεσσαλονίκη 54622

Τηλ: 2310 266708 , 6944614333
E-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.